Psycholoog ‘t Harde: Henriët van Olst

Op zoek naar een psycholoog in ‘t Harde?

Mijn naam is Henriët van Olst, psycholoog nabij ‘t Harde. Sinds 2004 heb ik mijn eigen praktijk voor psychologie en ben ik psycholoog NIP. In mijn psychologiepraktijk help ik je
graag om te begrijpen waar je klachten vandaan komen en deze te verminderen. In mijn aanpak staan een persoonlijke benadering en betrokkenheid voorop. Binnen het aanbod en
de werkwijze in de praktijk staan de volgende kenmerken centraal:

 • De herkenning en het kennen van de christelijke identiteit
 • Kortere wachtlijsten dan bij reguliere GGZ
 • Persoonlijke en doelgerichte aanpak

Ik wil je graag ontmoeten. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Christelijke psycholoog ‘t Harde

Veel mensen ervaren wel eens stress, somberheid, prikkelbaarheid, paniekaanvallen, en/of hebben last van slecht slapen. Als christelijke psycholoog nabij ‘t Harde ken en herken ik de christelijke identiteit. Het is erg fijn om terecht te kunnen bij een christelijke psycholoog die dezelfde levensovertuiging heeft. Zeker wanneer de klachten raakvlakken hebben met het geloof.

Onze aanbod en werkwijze

De behandeling die ik geef als psycholoog nabij ‘t Harde gebeurt door middel van individuele gesprekken. We lopen samen op om de klachten te verminderen en te laten verdwijnen. Het creëren van een veilige en vertrouwde sfeer is hierin een belangrijk uitgangspunt. Binnen de behandeling maak ik gebruik van verschillende vormen van therapie, waaronder inzichtgevende therapie en Cognitieve Gedragstherapie. De soort behandeling is afhankelijk
van het soort klachten. Herken je klachten uit onderstaand overzicht? Ik help je graag ontdekken waar de klachten vandaan komen en hoe we ze kunnen verminderen.

 • Angst- en paniek
 • Negatief zelfbeeld
 • Rouw en verlies
 • Piekeren en innerlijke onrust
 • Slaapproblemen
 • Depressie en somberheid
 • Onzekerheid
 • Faalangst
 • Moeite om voor jezelf op te komen
 • Hoofdpijn en migraine
 • Woede en boosheid
 • Werk gerelateerde problemen en burn-out
 • Hyperventilatie
 • Vermoeidheid
 • Trauma’s

Meer weten over mijn werkwijze binnen het aanbod?

Lees verder