Ervaringen

Elk mens ervaart klachten op zijn of haar eigen manier. De ervaringen die cliënten bij mij hebben opgedaan deel ik graag met je.

In de zeventien jaar die ik werkzaam ben in mijn praktijk heb ik veel cliënten voorbij zien komen en mogen helpen met zijn of haar problematiek. Een ieder die om wat voor reden is vastgelopen in zijn of haar leven is dan ook van harte welkom in mijn praktijk.

  • Ruth “Henriët heeft een talent voor het goed luisteren naar wat je eigenlijk bedoelt en je vervolgens zelf tot realisatie te laten komen. Ze sloot aan bij mijn leerstijl en benadrukte mijn kwaliteiten om mijn proces te versterken. Ik voelde mij hierdoor echt gezien en gewaardeerd.”
  • Mark “In de afgelopen tien jaar ben ik door Henriët van Olst op regelmatige basis behandeld voor angst- en paniekklachten. Door middel van cognitieve gedragstherapie heeft ze mij geholpen om hier beter mee om te gaan. Henriët luistert aandachtig, komt rustig over en is zeer professioneel. Uiteindelijk bleek het voor mij een goede stap om naast de consulten ook medicijnen te gaan gebruiken; ook dit traject is door Henriët zeer zorgvuldig begeleid in samenwerking met een psychiater.”
  • Leanne “De gesprekken bij Henriët zijn voor mij erg waardevol geweest. Het heeft mijn ogen geopend voor wie ik ben en wie ik mag zijn, zonder los te laten wie God voor ons is. Henriët is een bekwame psycholoog met veel gevoel. Ik heb in de gesprekken ervaren dat ze me goed begreep en dat ze me met alle liefde wil helpen om me psychisch weer goed te voelen.”
Plan je intakegesprek in